Våra kliniker

Våra Kliniker – Personlig och omsorgsfull vård i en hemtrevlig miljö

På Åderbråckskirurgerna är vi måna om att ge dig en trygg och personlig vårdupplevelse. När du besöker någon av våra kliniker möts du av en lugn och hemtrevlig miljö, där du kan koppla av både före och efter ditt besök. Vi strävar efter att du ska känna dig väl omhändertagen och avslappnad. Varför inte stanna en stund för en kopp kaffe efter din behandling?

Våra åderbråckskliniker finns i Karlstad, Umeå, Örebro och Göteborg där våra skickliga kirurger och vårdteam står redo att ta hand om dig. Dessutom erbjuder vi åderbråckskonsultationer i Skellefteå och Örnsköldsvik.

Läs mer om våra kliniker och boka din tid för professionell vård nära dig.

Åderbråckskirurgerna Umeå

Välkommen till Åderbråckskirurgerna i Umeå, beläget på Norra Obbolavägen 129 A, där vi erbjuder högkvalitativ specialistvård. Vårt erfarna kirurgteam och vårdpersonal ger dig personlig och professionell hjälp i en lättillgänglig miljö. Kliniken är enkel att nå både med bil och kollektivtrafik, och vi erbjuder gratis parkering precis utanför entrén för din bekvämlighet.

Om du reser med buss, rekommenderar vi linje 80, och närmaste hållplats är Lärlingsgatan, som ligger bara en kort promenad från kliniken.

Du kan enkelt boka tid eller få svar på dina frågor genom att ringa oss på 010-660 04 58.

Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig den bästa möjliga vården.

010-660 04 58
Norra Obbolavägen 129 A, 904 22 Umeå

Åderbråckskirurgerna Karlstad

Välkommen till Åderbråckskirurgerna Karlstad, där vi delar våra moderna lokaler med QLINIKEN Kvinnohälsa på Kasernhöjden. Du hittar oss på Infanterigatan 35D, intill Kasernhöjdens vårdcentral. Här erbjuder vi förstklassig vård i en rofylld och bekväm miljö.

Om du kommer med bil finns avgiftsbelagd parkering precis ovanför kliniken. För dig som reser med buss går linje 3 med en hållplats nära oss, vid Kasernhöjden. Vi värnar om tillgänglighet – behöver du använda hiss, finns den smidigt till vänster innanför entrén.

Har du frågor eller vill boka en tid? Du når oss enkelt på 010-660 04 58. Vi ser fram emot att erbjuda dig professionell vård och omsorg.

010-660 04 58
Infanterigatan 35D, 653 40 Karlstad

Åderbråckskirurgerna Örebro

Välkommen till Åderbråckskirurgerna i Örebro, där vi erbjuder högkvalitativ specialistvård i samarbete med Clinic Perfecta. Du hittar oss i deras moderna och bekväma lokaler på Rudbecksgatan 56. Vi strävar efter att ge dig professionell vård anpassad efter dina specifika behov.

Har du frågor eller vill boka en tid? Kontakta oss enkelt på telefonnummer 010-660 04 58. Vi ser fram emot att stödja dig på din resa mot bättre hälsa och välbefinnande.

010-660 04 58
Rudbecksgatan 56, 702 23 Örebro

Åderbråckskirurgerna Göteborg

Välkommen till Åderbråckskirurgerna i Göteborg, där vi erbjuder specialistvård i samarbete med Citysjukhuset +7, beläget högst upp i det välkända Skeppsbrohuset. Här får du en oslagbar kombination av högkvalitativ vård i moderna lokaler och ett perfekt läge, med resecentrum precis intill. Du når oss enkelt med Göteborgs kollektivtrafik, oavsett om du reser med båt, buss eller spårvagn.

För dig som kör bil finns en rymlig parkeringsplats precis utanför byggnaden, vilket gör ditt besök extra bekvämt. Du hittar oss på Lilla Badhusgatan 2 och 4.

Kontakta oss gärna på 010-660 04 58 för att boka tid eller få svar på dina frågor. Vi ser fram emot att ge dig bästa möjliga vård!

010-660 04 58
Lilla Badhusgatan 2, 411 21 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå